Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
tisdag, april 3, 2018

Se hit!

Den 12 april är det återigen dags för Framtidsmässan – Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor. Till mässan kommer exklusivt arbetsgivare från offentlig sektor med syfte att lyfta karriärmöjligheter inom sektorn. Detta är en perfekt mässa för studenter som söker ett meningsfullt jobb där de får vara med och göra skillnad för samhället i stort.

Mässan arrangeras i samarbete med Stockholms stad och Stockholms universitets studentkår och kommer att bli den roligaste mässan hittills!

Förutom att över 50 arbetsgivare från offentlig sektor med starkt samhällsengagemang kommer att finnas på plats för att berätta mer om kariärmöjligheterna hos just dem så kommer även Kodjo Akolor och Elaine Eksvärd att medverka under dagen! Vi bjuder de 200 första studenterna på mässan på frukost, och fackförbundet Vision bjuder de 120 första i publiken på Elaine Eksvärds föreläsning på gratis lunch! Dagen avslutas med den stora finalen av Studentmästerskapen i offentlig sektor, som i år går i sann ”Vem vet mest”-anda! Eftersom Framtidsmässan fyller 5 år kommer vi även att bjuda besökarna på tårta!

Precis som i fjol kommer det att anordnas en gratisbuss för studenter i Gävle, tur och retur till Framtidsmässan. Detta för att så många studenter som möjligt ska ha möjlighet att få veta mer om karriämöjligheterna inom offentlig sektor. Alla utbildningsinriktningar och årskullar är välkomna!

Avgång från Högskolan i Gävle: kl. 8:00

Avgång från Framtidsmässan: kl. 15:00

Anmälan sker på https://www.framtidsmässan.com/busssthlm