Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
torsdag, maj 3, 2018

Den 23e maj är det dags för BRÄNNBOLLSYRA!!! Hur roligt och härligt låter inte det? Klart att vi i PA ska vara med! Såhär skriver Gavlecon om evenemanget (som finns i Facebookeventet: https://www.facebook.com/events/192760998201407/)

Ännu ett delkapitel i vår högskoleresa i Gävle går mot sitt slut. Vi befinner oss på upploppet av vårterminen 2018 och med dem flesta tentor och uppsatser klara kan vi se mållinjen som innefattar sommar och sol. Detta måste firas. Detta måste firas stort. Hur gör vi då det?

Tillsammans med Svensk Fastighetsförmedling och Red Bull vill vi stolt presentera årets största evenemang – BRÄNNBOLLSYRAN DI GAVLECON.
En brännbollsturnering fylld med stökigheter och roligheter. Dessutom viskade en fågel i vårat öra att ölsolen kommer träda fram och vi får en helt fantastisk dag med brännboll, festligheter och härligt umgänge!

Kom och tävla mot lag från alla föreningar på högskolan om vilka som slår tennisbollen längst och löper snabbast. Du kan delta i cupen oavsett om du siktar på guld eller bara vill ha kul, detta kommer bli ett minne för livet. Kom ihåg: hejarklacken är minst lika viktig som spelarna!

Svensk Fastighetsförmedling kommer inte bara ställa upp med ett lag i turneringen utan även med en foodtruck, så mat och dryck kommer det finnas på plats.

Laganmälan öppnar den 9e Maj så se till att ha laget klart för att inte missa en plats.

För att vara beredd att anmäla ditt lag ska du ha redo: Lagnamn, deltagare, lagkapten samt låt att marschera in till.
OBS. Varje lag måste innehålla 8-10 spelare varav minst två tjejer och två killar.

Vi avslutar dagen med ove-invigning och tunntömning på NV, kan en dag bli bättre?

MER INFO KOMMER SNART!