Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
söndag, maj 6, 2018

Snart är det dags för årets HIP-lopp! Vi i PA Gefle vill absolut att så många studenter som möjligt från PA har lust att springa in sommaren med oss, det kommer att bli jättekul!

Såhär skriver Trivsel i sitt Facebook-evenamang om HIP-loppet och dagen (https://www.facebook.com/events/182973285663354) :


Nu är våren på ingång och vi i Hälso- och idrottsprofilen kan känna hur det bara spritter i våra kroppar. Så vad passar då inte bättre än det årliga HIP-loppet för att få göra av med all den energin!

Vare sig du är en van löpare och satsar på att vinna eller tycker om ett lugnare tempo där du kan snacka skit med vännerna under tiden så är det här eventet för dig. Vi vill att du ska ha roligt!

Boka in 12 maj för att kunna dela den här fantastiska dagen och event med oss, alla studenter och lärare på HIG är varmt välkomna att delta.

Tema: Färgglatt
Pris: 50 kr

HIP-loppet är 4 km runt Boulognerskogen med start och mål är på samma ställe (utanför Kåren).
Vi startar hela kalaset med en gemensam uppvärmning utanför Kåren för de som vill kl 12:30, därefter går startskottet kl 13:00!

Efter målgång kommer alla deltagare få en varsin goodiebag som är packade med grejer från våra härliga sponsorer.

Förutom en goodiebag vinner loppets snabbaste kvinna och man även ett pris! Och fällde ettan krokben på dig alldeles i upploppet? Loppets 2:a och 3:a kommer även få pris. Även dagens mest färgglada deltagare kommer vinna ett pris!

Dagen tar inte slut här. På kvällskvisten ställer vi fram grillar för att vi ska kunna avnjuta en mysig och festlig middag tillsammans, och eftersom att alla deltagare har fått en varsin fribiljett hos Olivia Nightclub tycker vi att alla intar dansgolvet där senare på kvällen. Det skålar vi för!

Ni hör ju, det här eventet vill man ju bara inte missa. För att köpa en nummerlapp hittar ni oss i Rävhallen v.19 Tisdag 8/5, kl 12:15-13:00

Om ni inte har möjlighet att komma till våra försäljningstillfällen eller om ni har några funderingar så får ni gärna höra av er till oss trivselansvariga: Emma Lööf, Emil Strömberg eller Oskar Gregersen.

Hoppas att vi ses!
/Trivsel