Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
lördag, november 11, 2017

Varje år i november så arrangerar PA Gefle Studentföreningen en dag där studenter och yrkesverksamma ges en möjlighet till att nätverka och skapa värdefulla kontakter inför framtiden. Syftet med denna dag är att skapa ett forum för studenter och representanter från arbetslivet att utbyta värdefulla erfarenheter, tankar och idéer vid. Detta genomförs genom en arbetsmarknadsdag som kallas för HR-dagen. 

HR-dagen har ägt rum sedan 2014 och har kommit att bli ett oerhört uppskattat event från både studenter, utställare och föreläsare. Här ges möjligheten för samtliga deltagare att ta del av kunniga föreläsare, spännande workshops, nyfikna studenter och inspirerande representanter från arbetslivet. Kort sagt så är detta något som du verkligen inte vill missa! 

För företag
HR-dagen är givande forum för att nå ut till såväl både personalvetarstudenter så som övriga studenter på Högskolan i Gävle. Vi som studentförening arbetar för att främja kontakten mellan högskolan och arbetslivet och arbetar därmed aktivt för att förbättra dagen för både studenter och representanter från arbetslivet. Är du nyfiken på hur? Läs mer under HR-dagen genom tiderna.

Är du intresserad av att delta på HR-dagen som utställare, sponsor eller föreläsare? Eller vill du veta mer om årets HR-dag? Vänligen kontakta näringslivsansvariga på naringsliv@pagefle.com

För studenter
HR-dagen är ett perfekt tillfälle för dig som snart tar examen, eller som letar efter ett extra-jobb vid sidan om studierna, till att visa framfötterna och få kontakt med eventuellt framtida arbetsgivare. Vid sidan om detta erbjuds du även en rad olika givande föreläsningar och events under dagen som håller dig uppdaterad inom HR-området och som förhoppningsvis även besvarar de frågor du har kring ditt kommande yrke. Under dagen anordnas dessutom ett flertal roliga tävlingar vilket kan leda till att du tar hem något av våra oerhört fina priser!

Denna dag är ett gratis event för dig som student och är skapat för att du ska få en närmare kontakt och lättare väg ut i arbetslivet. Passa därmed på att ta vara på denna chans och delta på så mycket du bara kan. Har du några funderingar eller önskemål inför den kommande dagen, vänligen kontakta näringsliv på naringsliv@pagefle.com.

HR-dagen 2019
I år arrangeras HR-dagen den 29 november. Mer information om årets tema, utställare och föreläsare kommer inom kort, så håll utkik på vår hemsida och våra övriga sociala medier!

HR-dagen genom tiderna

Den 23 november 2019 arrangerades HR-dagen med tema LEDARSKAP! Detta tema var mycket uppskattat från studenterna och präglades av en uppskattad och inspirerande föreläsning av Jesper Ek kring ledarskap, ett lunchcase kring rekrytering av chefer med ReachMee och en givande frågepanel med yrkesverksamma. Nytt för året var även att tävlingarna fokuserades på nätverkande, där studenterna hade chans till fina priser genom olika tävlingar som främjande nätverkandet. Fokuset var således centrerat på mingel och att öka utbytet av erfarenhet, idéer och tankar. Detta blev oerhört uppskattat av samtliga deltagare och till nästa år tar vi med oss att vidareutveckla mässan för att öka möjligheten för mer givande mingel mellan yrkesverksamma och studenter.


HR-dagen 2017

HR-dagen inföll den 23 november och hade temat karriärboost. Här låg fokus vid att främja deltagarnas karriärer genom föreläsningar så som hur viktigt första intrycket är med Jenny Furtenbach, mingel och cv-fotografering, rekryteringscase med ANTS samt en föreläsning kring hur DiSC-analys fungerar med Jaqueline Joo. 


HR-dagen 2016
Tema ”Employeer Branding”