Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
tisdag, september 4, 2018

Hej alla glada PA-studenter, gamla som nya!! Välkomna till en ny termin på Högskolan i Gävle, tänk vad kul vi kommer ha tillsammans den här hösten!

Först och främst, TACK till alla som var med på insparken! Inte minst tack till eventansvariga Moa och Emma som styrde upp det så att det blev så sjukt bra! Ett nytt inlägg om bara insparken kommer inom kort, med bilder och videos osv, så stay tuned.

Nu vill vi bara hälsa er alla välkomna (eller välkomna tillbaka) till PA Gefles hemsida som nu är uppe och igång igen. HT18 har kickat igång och nu är det dags att hitta tillbaka till rutinerna igen, på gott och ont. För att hålla motivationen vid liv så kan det ju vara skönt att höra att det redan nu finns massor av roliga planer för tiden framöver, när höstmörkret faller och när terminens första tenta närmar sig. Så håll ut! Vi kommer se till att ni alla får ett fantastiskt läsår.

Ni som är nya studenter kommer att få en liten hälsing och presentation av oss från styrelsen inom en snar framtid och även då får ni mer information om vad ni får ut av att vara medlemmar i vår förening samt hur ni blir medlemmar.

Det känns skönt att vara tillbaka med er alla, hörs snart igen!