Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
tisdag, juli 7, 2015

Snart är det äntligen dags för insparken 2017! Den 16 augusti drar vi igång och kör på med massa roliga aktiviteter fram till den 25 augusti. Vill du veta lite mer i detalj vad som händer under dessa dagar? Gå in under fliken ”kalender”, där hittar du information om vad som händer under dagarna samt kvällarna!

Läs gärna mer om Insparken nedan!

877845492348205

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

För att få en riktigt rolig start på livet som student bör du vara med på PA Gefles Inspark som anordnas av studenter från Personal och Arbetslivsprogrammet och studentföreningen PA Gefles styrelse i samarbete med andra studentföreningar på Högskolan i Gävle. Insparken är en fantastisk chans att lära känna dina framtida klasskamrater men också för att lära känna andra studenter inom PA och hela högskolan i Gävle.

Du kommer tillsammans med dina klasskamrater och studenter från andra program att delta i roliga aktiviteter, få en bra sammanhållning, lära känna staden och lära känna nya vänner för livet.

Under Insparken väntar dagar och nätter fyllda av lekar, sång och spex. Deltagandet är frivilligt och du kan välja hur många dagar, vilka dagar du vill vara med på. Vi vill att du ska känna att Insparken är en otrolig chans för dig att ta del av studentlivet och förhoppningsvis få upplevelser du kommer att minnas för alltid!

Alla kvällarna kommer avslutas i festtälten som finns vid Högskolan.
För att komma in på tältområdet på kvällarna samt få förköp till Kårens (Högskolans studentklubb) kvällar måste man köpa ett Insparksband. Detta band kostar 400 kr och ger förutom full delaktighet under Insparken även medlemskap under höstterminen i Gefle Studentkår. Endast medlemskap i Gefle studentkår kostar 200 kr. Detta betalas inte i förväg, vi köper det gemensamt innan insparken startar.

Känner du dig tveksam eller undrar över någonting mer, tveka inta att höra av dig till våra evenemangsansvariga:

ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC00153 (2)   DSC00123 (2)

 

 

 

Eventansvarig         Vice Eventansvarig

Linnea Roslund      Adrian Lyng

Du når dom på mailadressen: evenemang@pagefle.com
Det kommer även skickas ut information till de nya studenterna på mail. Har Du inte fått denna info så hör av er till evenemang@pagefle.com

Vi är så otroligt laddade och hoppas att Du är det med! Vi ses i Gävle!

877848535681234

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

877843635681724

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

878139742318780