Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
måndag, april 16, 2018

Behöver du ett extrajobb? I så fall finns det en perfekt chans till att söka extrajobb som studentmarknadsförare hos vår samarbetspartner Jusek! 

Beskrivning 

Som studentmarknadsförare går ditt uppdrag ut på att du genom sälj och marknadsföring rekryterar medlemmar till Juseks medlemskap för studenter på Högskolan i Gävle. Du får möjligheten att delta på arbetsmarknadsdagar, inskrivningar och lokala event i syfte att rekrytera medlemmar och marknadsföra Jusek.

I arbetet ingår även kontakt med inspirerande företag där du anordnar och projektleder lokala arbetsplatsbesök för Juseks studentmedlemmar på din ort. Du erbjuds ett roligt extrajobb som utökar ditt nätverk och utvecklar dina färdigheter inom försäljning och retorik.

Tillsammans med ditt team och med stöd och coaching av din chef så ansvarar ni för den lokala verksamheten och medlemstillväxten på orten.

Jusek söker dig som:

  • vill arbeta med sälj, medlemsrekrytering och marknadsföring och hjälpa Jusek att växa
  • är resultatfokuserad och motiveras av att nå mål tillsammans med ditt team
  • är kreativ, lösningsorienterad och gillar att ta egna initiativ
  • tror på ett jämställt och balanserat arbetsliv och vill påverka framtidens arbetsmarknad
  • är strukturerad och kan planera in världens bästa extrajobb vid sidan av dina studier
  • vill ha färdigheter och utveckling som du kommer ha nytta av i ditt kommande arbetsliv.

Tjänsten innebär arbete cirka 20 timmar i månaden, där du kommer att få ta egna initiativ tillsammans med teamet på din ort och arbeta för att rekrytera medlemmar och öka kunskapen om Jusek på universitet och högskola. I din roll kommer du kontinuerligt att få utbildning inom marknadsföring och retorik, Juseks medlemsförmåner och strategier för ett bättre arbetsliv.

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan via länken nedan:

https://jobb.jusek.se/jobs/92569-studentmarknadsforare-gavle