Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
torsdag, februari 1, 2018

Nu är det snart dags för årets F.I.A.-gala, galan för de som varit ideellt aktiva på Högskolan i Gävle under året 2017. Galans höjdpunkt är utdelningen av ett stipendium till Årets Ideellt aktive. Detta stipendium är ett stort pris att vinna och nomineringarna är i första hand till just detta.

Men det går även att lämna in andra nomineringar som ni tycker passar och som någon bör hyllas för! F.I.A.-galan är för alla som varit ideellt aktiv på Högskolan i Gävle under 2017, d.v.s från alla föreningar och även för de som inte tillhör en specifik förening. Till ideellt aktiv räknas du som engagerat dig i en styrelse, jobbat på Kåren, Trossen eller Nya Vall eller varit en ideell studentrepresentant.

Nominera dig själv eller någon som du tyckt har utmärkt sig som ideellt aktiv under år 2017. Skriv namn på personen du vill nominera, en motivering till varför personen bör vinna och vad personen nomineras till. Nedan kommer förslag på nomineringar, men endast fantasin sätter gränser! Skicka in din nominering till ordforande@geflestudentkar.se senast 25 februari.

Förlsag på nomineringar:
Årets Ideellt aktiva
Årets Attius (Utbildningsbevakare)
Årets Gamling
Årets Nykomling
Årets Styrelse
Årets Bartender
Årets Ja-sägare
Årets Glädjespridare
Årets Klippa
Årets Brobyggare
Årets Eldsjäl
Årets Peppare
Årets Duo
Årets Alfa
Årets Toast
Årets Utbytesstudent

Detta är en stor höjdpunkt för alla ideellt aktiva på högskolan som ni inte vill missa, så nominera på nu!

Pssst!….. F.I.A.-galan kommer att ske en fredag i mars, missa inte!