Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
fredag, oktober 11, 2019

Årets inspark blev en succé tack vare våra fantastiska medlemmar! Så roligt att se så många engagera sig i vår förening och i att välkomna våra nya Personalvetarstudenter. Ett extra stort tack ska även ges till våra grymma evenemangsansvarig Ida och Frida som ligger bakom allt planerande och gjorde dessa veckor möjliga! Nu blickar vi framåt och peppar inför den grymma tacksittningen som planteras av vårat event-utskott. Stay-tuned för en presentation av detta härliga gäng!

Förutom en rad olika roliga event så som tack-sittningen, en Ove-invigning och en galagasque, så kommer även vår arbetsmarknadsdag HR-dagen infalla nu i höst. Detta är en dag då du som student kan knyta kontakter till arbetslivet och inspireras av ditt framtida yrke, men även en dag där du som företagare kan nå ut till ett stort antal studenter! Detta vill ni inte missa!

Kort och gott så har vi en hel del att se fram emot även fast höstmörkret börjar infalla. För att hålla plugg-motivationen uppe har vi även ett antal pluggstugor inbokade – allt för att kickstarta hösten och ge oss själva en nystart efter sommaren!

Hoppas att ni är lika taggade på denna termin som vi är!

Styrelsen 2019