Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
onsdag, oktober 11, 2017

Det finns skillnader mellan anmälningen till antagning.se och studentportalen och båda behövs.

På antagning.se ska man inför varje termin alltid anmäla sig till alla kurser som är nästkommande termin. Som exempelvis nu i oktober anmäler man sig till kurserna som börjar i vår. Detta behöver ni göra för att kunna anmäla er på studentportalen. Man kan säga att ni först anmäler er till att ni ska gå på skolan och kursen genom antagning och sen ”bekräftar” genom anmälningen på studentportalen. För att förenkla det lite. Inför varje ny kurs behöver man anmäla sig på studentportalen.

Sammanfattningsvis anmäler man sig varje TERMIN till antagning.se och varje KURS till studentportalen.
För er ettor: Inför de kurser som ni läser denna termin behövde ni inte anmäla er på antagning då de var ”inbakade” i er anmälan till programmet, men inför nästa termin behöver även ni anmäla er. Gör alltså det innan måndagen den 16/10.

Det kan också tilläggas att det inte är kört om man glömmer någon av anmälningarna. Våra kurser är öppna för sen anmälan på antagning.se och det går att anmäla sig till kursen genom att prata med er lärare. MEN det underlättar för alla om ni anmäler er i tid!

 

Kurserna ni ska söka till är:

Ettor
1. Arbetsrätt
2. Företags- och personalekonomi

Tvåor
1. Folkhälsa och arbetsliv
2.Arbetsplatsens fysiska och psykosociala arbetsmiljö

Treor 
1. Personalarbetets innehåll
2. Examensarbete

Då dessa kurser är stängda för allmänheten och alltså bara öppna för oss på PA-programmet i Gävle måste ni LOGGA IN på antagning.se för att kunna söka efter dem, är ni inte inloggade kommer de inte synas.
Antagningen stänger den 16 oktober.