Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
onsdag, augusti 7, 2019

Vad roligt att du har hittat till PA Gefle Studentförening! PA Gefle verkar aktivt för att förbättra studietiden för våra medlemmar och arrangerar en rad olika events, utbildningar och föreläsningar för att sätta guldkant på din studietid. Mer information om detta finner du under hemsidans olika flikar samt på våra sociala medier som du kan se till höger.

Till dig som är antagen ny student till personal-och arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle – stort grattis! Nu börjar snart ett nytt äventyr med 3 års studier som kommer att bli 3 av de bästa åren i ditt liv. För att få en riktig kickstart inför den kommande studietiden så rekommenderar vi verkligen att du väljer att gå på årets INSPARK! Insparken är ett perfekt tillfälle att lära känna dina nya klasskamrater, andra studenter på programmet men även studenter från hela skolan. Insparken är ett av våra roligaste events och det ger verkligen de allra bästa förutsättningarna för att få känna på staden, skolan, alla föreningar men framförallt klassen. Här hittar du dina nya bästa vänner och du kommer inte ångra en enda sekund att du deltar!

Här har du en infokatalog med det mesta av allt du behöver veta inför insparken. Vid fler frågor eller för att göra din anmälan till insparken 2018, skicka iväg ett mail till evenemang@pagefle.com.

Vi längtar efter att äntligen få träffa er, hoppas vi ses den 21:a augusti!