Föreningen för Personal- och Arbetslivsprogrammet vid Högskolan i Gävle
tisdag, september 12, 2017

Just nu söker tre av posterna i studentföreningens styrelse utskott som kan hjälpa dem med någon/några bestämda uppgift. Läs igenom de olika posternas utskott och sök det du tycker passar dig bäst! Tänk på att detta är en mycket bra erfarenhet att ha på ditt CV i framtiden.

Ansökan sker genom att ni kort presenterar er, vilket utskott ni söker till och varför ni skulle skulle passa för just det utskottet. Skicka ansökan till viceordforande@pagefle.com

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 18/9

 

Event:

Utskottet kommer att få vara delaktig i planeringen utav några av höstens event, vilket bland annat består av en tacksittning och en galagasque tillsammans med HiP, en annan förening på skolan. Denna sittning anordnas i samband med HR-dagen, Personalvetarnas arbetsmarknadsdag.

Tacksittningen, som anordnas som ett tack till phaddrarna som deltog i Insparken, kommer utskottet att planera helt själva. Dock kommer Eventansvariga fungera som stöd och stöttning vid eventuella frågor och funderingar.

Inför galagasquen och den gemensamma sittningen kan uppgifterna bland annat bestå av att boka lokal, planera lekar/uppdrag och boka catering.

Event söker 4-5 personer till detta utskott.

Skriv till Linnea Roslund eller Adrian Lyng vid funderingar!
evenemang@pagefle.com

 

Utbildning:

Till hösten vill vi anordna en pluggstuga för alla studenter på PA. Där är tanken att ett utskott ska fixa ett helt upplägg med hur denna pluggstuga ska anordnas och t.ex. boka lokal, ordna fika och hur det ska gå till på plats. Flera studentföreningar anordnar detta och det är en uppskattad mötesplats där man kan byta erfarenheter och ta hjälp av varandra.  

Vi söker 1-2 personer till detta utskott.

Skriv till Jennifer Flyckt vid funderingar!
utbildning@pagefle.com

 

Näringsliv:

HR-dagen arrangeras varje år utav näringsliv där vi bjuder in studenterna för att nätverka, gå på föreläsningar och samtala med yrkesverksamma. Utskottet kommer vara en hjälpande hand under HR-dagen den 23 november. De kommer vara med under planeringen av dagen. Som uppgift kommer bland annat utskottet att fixa goodiebags.

Vi söker 2 personer till detta utskott.

Skriv gärna till Alexandra Snetselaar eller Julia Lindqvist vid funderingar!
naringsliv@pagefle.com